Kladrubský je už takmer naisto hráčom Slovana

27.06.2011 Bratislava

Český obranca Jiří Kladrubský.Archívne foto SITA/AP
PRAHA 27. júna (WEBNOVINY) - Káder slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou posilní český obranca Jiří Kladrubský zo Sparty Praha. Agentúre SITA túto informáciu potvrdil riaditeľ pre komunikáciu letenského mužstva Ondřej Kasík.

"Je pravda, že Slovanom jednáme o Jirkovi Kladrubskom. Dá sa povedať, že všetky tri zainteresované strany sa už dohodli a chýba dotiahnuť do konca len nejaké administratívne záležitosti. V túto chvíľu záleží len na hráčovi, či si ´plácne´ so Slovanom a dohodne sa na podmienkach. Nepredpokladáme však, že by tento transfer mohlo niečo narušiť," povedal pre SITA Kasík.

Dvadsaťpäťročný Kladrubský v minulosti pôsobil aj v TJ Tatran Prachatice a SK Dynamo České Budějovice. Zaujímavosťou je, že v prípade prestupu k "belasým" ho povedie bývalý tréner pražského rivala Slavie Karel Jarolím. Kladrubského ostatná skúsenosť so slovenským futbalom má pre neho trpkú príchuť, v kvalifikačnom predkole Ligy majstrov 2010/2011 totiž nepremenil proti Žiline penaltu a v skupinovej fáze najprestížnejšej európskej pohárovej súťaže sa napokon predstavili "šošoni". Kladrubský má na konte aj dva štarty v českej reprezentácii.
 

Vyberte región